φόρτωση σελίδας παρακαλώ περιμένετε..
Σχεδιάζουμε
Δημιουργούμε
Υποστηρίζουμε!
 SEO Friendly
WEB
Service
στον χώρο σας!
Service σε PC και Laptops
Service Smartphone Tablets
WEB
DESIGN
RESPONSIVE
DESIGN
UI
DESIGN
Dynamic Portals
E-Commerce
Cloud Applications
Laptop Service Desktop Service
Τεχνική   Υποστήριξη
Εγκαταστάσεις
Backup Restore Δεδομένων
Αναβαθμίσεις
Αφαίρεση ιών
Service
όλων των εταιρειών
jQuery Slider

Η εταιρεία

Λίγα λόγια για ITPass

Η εταιρεία ITPass Είμαστε μια νέα εξελισσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής και της νέας τεχνολογίας.
Η εμπειρία μας ξεκινάει από το 1998 πάνω σε δίκτυα, σε επισκευές υπολογιστών και στο διαδίκτυο. Με βάση την πολυετή πείρα και την γνώση, η εταιρεία ITPass αποκτά ζωή τον Ιούλιο του 2009 στην περιοχή του Πολυδρόσου που βρίσκεται στο Μαρούσι.

Service Pc laptops Ξεκινά τα πρώτα της βήματα με eshop σε πωλήσεις Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και αναλώσιμων προϊόντων πληροφορικής. Πολύ γρήγορα η ομάδα της ITPass στρέφεται στις υπηρεσίες γύρω από το Service σε PC και Laptops ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στις κατασκευές διαδικτύου (Web Design, Web Applications, Web Databases).

Υποστήριξη Μετά από 6 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στον χώρο της πληροφορικής, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες τόσο σε οικιακούς όσο και εταιρικούς πελάτες.

Αγαπάμε την δουλειά μας και την κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται! Η ομάδα της ITpass

Τεχνική Υποστήριξη για Ιδιώτες

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες για όλες τις συσκευές που διαθέτετε στο σπίτι σας με αξιοπιστία και αμεσότητα.
Επίσης σας μαθαίνουμε εύκολα και γρήγορα τον χειρισμό τους, καθώς και την λειτουργία του διαδικτύου.
Μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες μας για κάθε συσκευή αναλυτικά :

Επισκευή Laptop

Laptops

Format Επανεγκατάσταση Λειτουργικού
Διάγνωση και επιδιόρθωση βλάβης laptop
Backup Αντίγραφα Ασφαλείας Δεδομένων
Αφαίρεση Ιών, Κακόβουλου Λογισμικού
Διόρθωση Υπερθέρμανσης Laptop
Αναβαθμίσεις Επιδιορθώσεις Βελτιώσεις

Επισκευές desktop pc

Desktop PC

Διάγνωση και επιδιόρθωση βλάβης
Αναβαθμίσεις σε Υλικό (Hardware)
Backup Αντίγραφα Ασφαλείας Δεδομένων
Εγκαταστάσεις Λογισμικού και Windows
Εγκαταστάσεις Περιφερειακών Συσκευών

tablets

Tablets

Αλλαγή Μηχανισμού Αφής (digitizer)
Επισκευές Κάμερας, Ηχείων Ακουστικών
Επισκευή Μπαταρίας, Πλήκτρου Έντασης
Εγκαταστάσεις περιφερειακών συσκευών

Εγκαταστάσεις Internet

Εγκαταστάσεις Internet

Εγκατάσταση δικτύου Desktop Pc
Εγκαταστάσεις ασυρμάτων δικτύων.
Εγκαταστάσεις συσκευών σε wifi routers.
Επεκτάσεις ασυρμάτων δικτύων.
Έλεγχος λειτουργίας ασυρμάτων δικτύων

Εκπαίδευση Υπολογιστών

Εκπαίδευση Υπολογιστών - Tablets

Εκπαίδευση στον χειρισμό desktop pc
Εκπαίδευση στον χειρισμό laptops
Εκμάθηση διαδικτύου και επικοινωνίας
Αναβαθμίσεις-Επιδιορθώσεις-Βελτιώσεις

Υπηρεσίες Διαδικτύου

Η παρουσίαση μιας εταιρείας στο διαδίκτυο είναι σημαντική και ανταγωνιστική. Πλέον οι ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής προβολής και χρειάζεται υπευθυνότητα τόσο στην κατασκευή όσο και στην υποστήριξή τους.Η ITpass παρέχει ποιοτικές και δημιουργικές υπηρεσίες για να προσελκύετε νέους πελάτες και να παρέχετε after sales υπηρεσίες, ώστε να διατηρήσετε ενεργό το πελατολόγιό σας!

Web Services

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες ανάλογα με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές της εταιρείας σας. Εξιδικευόμαστε στην δημιουργία HTML και CSS Templates και συνεργαζόμαστε με γραφίστες για δημιουργία περιβάλλοντος γραφικών. Οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και σχεδιασμένες για να εμφανίζονται σωστά σε κινητά και tablets. Κάθε ιστότοποτος που δημιουργείται από την ITpass είναι διαφορετικός, με κατάλληλο περιεχόμενο για να πετύχει την καλύτερη κατάταξη στις αναζητήσεις της google και των άλλων μηχανών αναζήτησης.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Μετά την κατασκευή του web site η ITPass αναλαμβάνει την φιλοξενία του και των emails που θα χρειαστεί να λειτουργήσουν.Οι Web Servers που χρησιμοποιεί η ITPass είναι γρήγοροι και αξιόπιστοι με αδιάλειπτη λειτουργία (99%) για καλύτερα αποτελέσματα. Παρέχουμε στατιστικά στοιχεία μέσα από τον Server που θα φιλοξενηθεί το web site σας, για την στρατηγική του Internet Marketing που θέλετε να χαράξετε. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε το web site σας ακόμα και εάν δεν τον έχετε κατασκευάσει σε εμάς!

Κατοχύρωση Διαδικτυακών Ονομάτων

Κατοχυρώστε το διαδικτυακό όνομα του web site σας μέ την ITPass. Άμεσα και αξιόπιστα για όποια επέκταση ονόματος επιθυμείτε (gr, com, eu κ.λ.π)

SEO Services

Περιεχόμενο

Το περιεχόμενο ήταν, είναι και θα παραμένει βασιλιάς! Πόσο μάλλον στο διαδίκτυο όπου ο ανταγωνισμός αυξάνεται και πλέον οι ιστοσελίδες αξιολογούνται από τις μηχανές αναζήτησης (google, bing, yahoo) από το κατάλληλο περιεχόμενο που σχετίζεται με το αντικείμενο προβολής ενός ιστότοπου μιας επιχείρησης. Οι συνεργάτες της ITPass - καταξιομένοι στο χώρο της κειμενογραφίας - αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν το σωστό περιεχόμενο με κατάλληλο σχεδιασμό και προσχέδιο της τελικής παρουσίασης ώστε να έχει τα σωστά αποτελέσματα.

Φιλικές στις μηχανές αναζήτησης Ιστοσελίδες

Πλέον όλες οι γνωστές μηχανές αναζήτησης έχουν αλλάξει τον τρόπο που κατατάσσουν τις ιστοσελίδες στα ευρετήρια. Η ομάδα της ITPass παραδίδει όλα τα έργα ιστοσελίδων κατάλληλα για την κατατάξη τους στις αναζητήσεις. Επίσης παρέχει υπηρεσίες βλετιστοποίησης νέων και υπάρχων ιστοσελίδων για να εμφανίζονται σωστά και να φέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα.

Social Media

FaceBook, Twitter, Google+

Δημιουργούμε, Προωθούμε, Ενημερώνουμε την επαγγελματική σας παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης(Social Media).Είναι γνωστό πως μια απλή παρουσίαση στο διαδίκτυο δεν αρκεί για να προσελκύσετε νέους πελάτες. Τα Social Media αποτελούν αναπόσπαστο μέρος μιας επαγγελματικής παρουσίας σε όλους τους τομείς της αγοράς. Η δημιουργία και η ενημέρωση των επαγγελματικών σελίδων στα Socia Media (Facebook, Twitter, Google+ κλπ) πρέπει να είναι συνεχής με κατάλληλο προγραμματισμό και την επίτευξη των στόχων κάθε επιχείρισης. Μαζί μας θα γνωρίσετε βήμα βήμα τις διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν για να μπορέσει η επιχείρισή σας να αναδειχθεί μέσα από τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!

E - Commerce

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Τα ηλεκτρονικά κατασήματα κερδίζουν συνεχώς την μάχη των πωλήσεων μιας και το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών χρησιμοποιεί σε μεγάλο ποσοστό το διαδίκτυο για τις αγορές του. Ενά σωστά κατασκευασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα αποφέρει κέρδη στην εταιρεία και δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Στην ITPass κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα(eshops) με βάση τις ανάγκες της αγοράς αλλά και της εταιρείας. Ευέλικτα και φιλικά στην χρήση τους, με αυτοματοποιημένες διαδικασίες, προσφέρουν ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια σας για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας ή να ξεκινήσετε να πουλάτε μόνο ηλεκτρονικά!

Υποστήριξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Μετά την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος υποστηρίζουμε το νέο σας απόκτημα και βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας λύσουμε κάθε απορία ως προς την διαχείρισή του.

Dentakid

Το σπίτι των παιδιών με τα φωτεινά χαμόγελα!

Το dentakid.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Παιδοδοντικού, Ορθοδοντικού κέντρου που παρέχει ιατρικές υπηρεσίες σε παιδιά, γονείς, εφήβους αλλά και στις μέλλουσες μητέρες.

Cafetaf

Για τους λάτρεις του καφέ!

Το cafetaf.gr είναι ίσως από τα λίγα ηλεκτρονικά καταστήματα που φέρνει καφέ από όλα τα μέρη παραγωγής στην πόρτα σας! Μπορείτε να παραγγείλετε καφέ από όλες τις χώρες παραγωγής όπως η κεντρική και νότια Αμερική καθώς και η Αφρική.

Aun

Αναλώσιμα και...όχι μόνο!

Το www.aun.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων διαμέσω του διαδικτύου με σκοπό την παροχή ποιοτικών προϊόντων σε λογικές τιμές με γνώμονα την σωστή εξυπηρέτηση και τον απόλυτο σεβασμό στον πελάτη.

Microvet

Κτηνιατρικές Μικροβιολογικές εξετάσεις!

Το www.microvet.gr είναι ο επίσημος ιστότοπος της Micro Veterinary services που παρέχει κτηνιατρικές παθολογοανατομικές υπηρεσίες σε κλινικούς κτηνιάτρους

Myskintherapy

Δερματολογικό Ιατρείο.

Το www.myskintherapy.gr είναι ο επίσημος ιστότοπος της δερματολόγου Κατερίνας Γεωργοπούλου με έδρα την Νέα Ιωνία.

Microconsulting

To Marketing στο Διαδίκτυο!

Το www.microconsulting.gr είναι ένας δυναμικός ιστότοπος με πληροφορίες για το marketing μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Blog

Μας αρέσει να γράφουμε για την επικαιρότητα στο διαδίκτυο και να μαθαίνουμε μαζί σας τις νέες τεχνολογίες. Σχολιάζουμε, κρίνουμε με τον επαγγελματικό μας γνώμονα και σας παρουσιάζουμε άρθρα πολλών κατηγοριών της πληροφορικής.

Desktop Προσωπικός Υπολογιστής

Το δημοσιεύσαμε 2 Αυγούστου 2016

desktop

Desktop ή στην Ελληνική Επιτραπέζιος Υπολογιστής είναι ένας προσωπικός υπολογιστής που είναι σχεδιασμένος για καθημερινή χρήση και ανταποκρίνεται σε όλες τις προσωπικές ενασχολήσεις ή εργασίες. Αποτελείται από το κουτί και την οθόνη κατά κύριο λόγο. Βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία και δεν μετακινείται λόγω μεγέθους. Ιδιαίτερα εάν είναι σχεδιασμένος για παιχνίδια που αποτελείται από μεγάλο […]

Διαβάστε το πλήρες άρθρο


Laptop

Το δημοσιεύσαμε

laptop

Με τον όρο laptop εννοούμε έναν φορητό υπολογιστή που ενσωματώνει το πληκτρολόγιο και το λεγόμενο touchpad που έχει ουσιαστικά λειτουργίες ποντικιού. Επίσης ενσωματώνει μια οθόνη λεπτής μορφής (στην σημερινή εποχή τεχνολογίας LED ή LCD), ασύρματη και ενσύρματη κάρτα δικτύου, ηχεία, μικρόφωνο, περιφερειακή συσκευή DVD-ROM usb και VGA αντάπτορα για τυχόν απεικόνιση σε μεγαλύτερη οθόνη. Πολλά […]

Διαβάστε το πλήρες άρθρο


Υψηλή Θερμοκρασία: Ο εχθρός των laptops!

Το δημοσιεύσαμε

laptop-temperature

Το καλοκαίρι έχει μπει σήμερα στον Αύγουστο τον πιο ζεστό μήνα. Θεωρητικά πάντα μιας και ο Ιούλιος ήταν γεμάτος υψηλές θερμοκρασίες φέτος. Κάτι το οποίο επιβαρύνει την λειτουργία των υπολογιστών και ιδιάτερα των laptops. Και λέω ιδιαίτερα των laptops, διότι ένα laptop ζεσταίνεται περισσότερο από ένα desktop. Ο λόγος είναι πως το laptop έιναι κλειστό […]

Διαβάστε το πλήρες άρθρο


Διαβάστε όλα τα άρθρα μας

Επικοινωνία

Έχετε απορίες;

Πόσο θα κοστίσει η ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Χρειάζεστε κάτι...εξιδικευμένο για την παρουσία σας στο διαδίκτυο; Στείλτε μας μόνο το email σας και θα επικοινωνήσουμε χωρίς καμμιά επιβάρυνση

Η εταιρεία

Ακακιών 52, Μαρούσι

τ.(+30) 210 6820780

f.(+30) 210 6820718

Τμήματα

Πληροφορίες

info@itpass.gr

Υποστήριξη

support@itpass.gr

Πωλήσεις

sales@itpass.gr

Social Media

Facebook

Twitter

Google+